Carvin
 
 

Fordelskoder

Rebel Music vil gjerne belønne alle våre trofaste og lojale privatkunder og har innført et fordelsprogram med fordelskoder. Alle privatkunder som handler fra Rebelmusic opparbeider seg fordelaktige rabatter i form av prosentvise avslag (rabattkoder). Disse avslagene vil også gjelde for varer som allerede er på tilbud, det vil si at om en vare allerede er satt ned fra 3000,- til 1500,- og du har opparbeidet deg 5 % rabatt, vil rabatten komme på toppen av den allerede rabatterte prisen, og din pris vil være 1425,- og ikke 1500,- (porto og ekspedisjonsavgift er faste avgifter og vil ikke bli berørt at rabattene). Vi gjør oppmerksom på at fordelskoden ikke vil kunne sees før du logger inn og går til kassen i nettbutikken (steg 2).

  • Fordelskode 1 vil utløses etter at du har gjort ditt første kjøp i vår nettbutikk. Du vil da få 3 % avslag på alle ytterlige ordre inntil samlet beløp har passert 10.000 kroner.
 
  • Fordelskode 2 utløses etter at samlede kjøp har passert 10.000 kroner. Hvor lang tid du bruker på å nå dette beløpet har ingen betydning, det eneste kriteriet er at alle tidligere kjøp må være på til sammen over 10.000 kroner. Din rabatt vil da være 5 % på ytterlige kjøp i vår nettbutikk.
 
  • Fordelskode 3 utløses etter at alle dine kjøp samlet har passert 20.000 kroner. Du vil da få en fast rabatt på 10 % på alle ytterlige ordre i vår nettbutikk.

    Vi gjør oppmerksom på at dette er et fordelsprogram som gjelder våre privatkunder og ikke våre bedriftskunder.
warwick