Sabian

Velkommen til Sabian, der visjon og fremstilling smelter sammen med tradisjoner, håndverk og kvalitet. Hvor vi lager tradsisjonelle moderne og futuristiske cymbaler og lyder for å tilfredstille trommeslagere og perkusjonister som deg - over hele verden.

Men hva er cymbalen for deg? Å velge riktig cymbal kan være like enkelt som å finne svaret på dette spørsmålet: Hvilken type musikk spiller du? - Spiller du Jazz, Funk, R&B, Blues eller Akustisk musikk, vil de varme cymbalene fra HH og HHX serien være idelle for valg. Spiller du Pop, Rock eller andre elektriske stiler som krever lysere lyder for å komme gjennom, velger du AA, AAX, HHX (Brilliant) XS-20 eller B8. Spiller du musikk som krever enda mere kraft er det ideelt med AA-Metal X serien som utgangspunkt.

Kjøper du ett av Sabian sine Performance Set, vil du få cymbaler som som er "Sonically Matched". Dette betyr at cymbalene i settet er matchet med hverandre, slik at de får en optimal kompabilitet og helhetlig karakter. Mark Love og hans team er også de som designer og setter sammen cymbaloppsettet for artister som Neil Peart, Chad Smith, Harvey Mason, Dave Weckl med flere, og sørger også for perfekt matching av ditt sett.wabusiness template